Wie kent ons beter dan onze klanten, dit is onze mond aan mond reclame

We hebben via Geert onze woning gekocht. Veel aspecten van het aankoopproces waren voor ons onbekend, maar Geert loodste ons hier met veel geduld doorheen. Zijn grondige aanpak heeft ons geholpen om op een beredeneerde manier een beslissing te maken.

Geert beheert tevens de kunst om de communicatie scherp te houden zonder hierbij opdringerig te zijn. Ik zou Geert aan iedereen aanraden!

Kenny Cumps
Zeer betrouwbare makelaar.
Gemakkelijk te contacteren en komt afspraken na.
Heeft kennis over het pand dat hij toont. Handelt vlot al het papierwerk af (nodige keuringen koopovereenkomst en cetera).
Was zelf ook aanwezig bij de notaris bij ondertekening akten dit vond ik zeker een meerwaarde.
Handelt na ondertekening ook nog de overschakeling van elektriciteit en water af.
Is na de koop nog beschikbaar voor vragen over het pand of de verkoper.

Kortom een zeer klantgerichte aanpak zeer aangenaam als koper en dit zorgt voor het nodige vertrouwen.
Wat aangenaam is als het over zo grote aankoop gaat.


Angel BuntinxIk heb via Geert Pierco mijn deels gerenoveerde woning verkocht.

Geert keek door bepaalde aspecten van het pand heen en zorgde voor een realistische, effectieve verkoopprijs die aanzienlijk hoger lag dan de waarde die andere makelaars in de woning zagen.
Dankzij Geerts vertrouwen en zijn regelmatige feedback naar mij als verkoper, had ik aldoor het gevoel dat de verkoop in goede handen zat en een succes zou worden. En idd, sneller dan verwacht vond Geert de uiteindelijke kopers. Geert heeft hiermee al mijn verwachtingen overtroffen.

Kristof H.Ik ben zeer tevreden geweest van mijn samenwerking met Geert Pierco als vastgoedmakelaar.

Vooral het persoonlijke contact, het goed op de hoogte gehouden worden van elke stap in het proces en het neutrale advies bij beslissingen zijn mij bijgebleven.
Als ik dat vergelijk met andere kantoren is die persoonlijke benadering en de gedrevenheid bij Geert om voor elk dossier de beste oplossing te vinden, zeker een troef!

Klaas Soens
Correcte samenwerking!
Ze weten waarover ze praten en kunnen veel voorbeelden ter vergelijking aanhalen.
We werkten er reeds enkele keren mee samen en zijn telkens erg tevreden over de prijsbepaling van de concrete woning. Deze werden dan ook telkens snel en correct verkocht. TOP!

Katrien Lavaerts